Web

AELIOS Web Marketing
AELIOS Web Marketing

Προβληθείτε κερδοφόρα στο διαδίκτυο με την AELIOS.

AELIOS Digital Tablet Kiosk
AELIOS Digital Tablet Kiosk

Ο καλύτερος τρόπος για την δημιουργία ενός Digital Tablet Kiosk

Η AELIOS προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital & Omnichannel Marketing, που περιλαμβάνουν SEO, CRO, Facebook και Google Ads, κατασκευή και βελτιστοποίηση εταιρικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς επίσης και ψηφιοποίηση φυσικών καταστημάτων.

Μάθετε περισσότερα για το πώς οι γνώσεις, η μεθοδολογία και οι τεχνολογίες αιχμής που έχουμε αναπτύξει,  μπορούν να συνεισφέρουν στην  κερδοφορία της επιχείρησής σας

SEO

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι ο πιο σημαντικός και οικονομικός τρόπος για να προσεγγίσετε το κοινό στόχο της επιχείρησης σας και να αναπτύξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή τη σφαίρα επιρροής της ιστοσελίδα σας.

Περισσότερα
CRO

Η αύξηση της επισκεψιμότητας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή την ιστοσελίδα σας είναι σημαντική και δύσκολή, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες ή πρεσβευτές του brand σας.

Περισσότερα
Google & Facebook Ads

Τα Google & Facebook Ads είναι ένας έξυπνος τρόπος να διαφημιστεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή η ιστοσελίδα στο διαδίκτυο στοχεύοντας με μεγάλη ακρίβεια στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Περισσότερα
Κατασκευή Web Sites & e-Shops

Είτε σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα νέο επαγγελματικό site ή ηλεκτρονικό κατάστημα, είτε θέλετε να ανακαινίσετε και να βελτιστοποιήσετε αυτό που ήδη έχετε, η ΑΕΛΙΟΣ έχει τις κατάλληλες λύσεις με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Περισσότερα
Digital Tablet Kiosks

Η αυξανόμενη χρήση έξυπνων φορητών συσκευών μεταβάλλει τις προσδοκίες των πελατών για τον τρόπο που καταναλώνουν προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο. Η ΑΕΛΙΟΣ έχει αναπτύξει μια εξαιρετική λύση Digital Kiosks με τη χρήση Τablets.

Περισσότερα
Στρατηγική e-Business

Οι σύμβουλοι της ΑΕΛΙΟΣ δημιουργούν για εσάς ένα εμπεριστατωμένο, βασισμένο σε δεδομένα πλάνο e-Business. Το πλάνο αυτό αναπτύσσεται τόσο σε εμπορικό & επιχειρησιακό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, δρομολογώντας την επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Περισσότερα