Στρατηγική e-Business

Στρατηγική e-Business

Έχετε μελετήσει την βιωσιμότητα της διαδικτυακής επιχείρησής σας;

Οι σύμβουλοι της AELIOS δημιουργούν για εσάς ένα εμπεριστατωμένο, βασισμένο σε πραγματικά δεδομένα e-Business Plan. Το πλάνο αυτό αναπτύσσεται τόσο σε εμπορικό και επιχειρησιακό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, δρομολογώντας την επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Βήμα 1: Χτίστε την προσφορά σας
Δημιουργούμε για εσάς ένα αναλυτικό e-Business Plan:
  • ευκαιρίες
  • ανταγωνισμός
  • διαφοροποίηση
  • προσφερόμενη Αξία
  • βιωσιμότητα
  • απόδοση της επένδυσης (ROI)
Βήμα 2: Χτίστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
e-Category & e-Merchandising Management:

Σας βοηθάμε να καθορίσετε ή να επανακαθορίσετε το προϊοντικο μίγμα, την αγορά στόχο αλλά και την κατηγοριοποίηση της ηλεκτρονική σας επιχείρησης, προσαρμόζοντας την στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της ψηφιακής πραγματικότητας.

Wireframing:

Πρόκειται για ένα προσχέδιο έναν «σκελετό» των ιστοσελίδων που βοηθάει να καθορίσουμε τις λειτουργικότητες του site, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις των πελατών ώστε να φτάσουμε στο βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα προσχέδιο πολύ κοντά στο πραγματικό κατάστημα. Διότι όσο λιγότερες αλλαγές γίνουν στη συνέχεια στο σχεδιασμό του πραγματικού site τόσο λιγότερο θα σας στοιχίσει η κατασκευή.

Taxonomy:

Επιλέγοντας το πώς οργανώνεται η πληροφορία για τα προϊόντα σε κατηγορίες και ποιες λέξεις χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την επιτυχία του site σας. Καθορίζουμε την κατηγοριοποίηση και τις λέξεις για τη εσωτερική ιεράρχηση του site με βάση τις αναζητήσεις και την συμπεριφορά των υποψηφίων πελατών λαμβάνοντας υπόψη και τις ανάγκες των μηχανών αναζήτησης.

Design | CRO

Χρησιμοποιώντας αναλύσεις και συμπεριφορικά δεδομένα μάρκετινγκ σμιλεύουμε μια προσεγμένη εμπειρία για τον χρήστη, που θα διευκολύνει τη μετατροπή του σε πελάτη.

Βήμα 3: Χτίστε τη παρουσία σας στο Διαδίκτυο
Web Marketing Plan

Δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο 360 Web Marketing Plan προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

SEO, SEM, Social Media & Content marketing
  • Εντοπίζουμε τις πιο σημαντικές λέξεις κλειδιά καθορίζοντας τις βέλτιστες πρακτικές για να ανεβείτε στις πρώτες θέσεις για αυτές πρωτίστως οργανικά (δωρεάν) αλλά και με διαφήμιση όπου κρίνετε σκόπιμο.
  • Χτίζουμε μια ουσιαστική παρουσία στα Κοινωνικά Δίκτυα.
  • Σας βοηθάμε στη δημιουργία και το διαμοιρασμό ενδιαφέροντος και πρωτότυπου περιεχομένου καθώς και στη δημιουργία συνδέσμων (links) με άλλα αξιόλογα site.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας για μάθετε περισσότερα.