Σχεδιασμος | Κατασκευη | Ανακαινιση |βελτιστοποιηση Web Sites & e-Shops.

Δημιουργούμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο εργαλείο απόδοσης και κερδοφορίας στο Διαδίκτυο.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε σε συνεργασία με την εταιρεία SiteGeek είναι υψηλής αισθητικής και με κορυφαίο UX, βασισμένα στις κορυφαίες  πλατφόρμες διαχείρισης WordPress, Prestashop και Woo Commerce. Έχουν responsive design, ώστε να  εμφανίζονται χωρίς πρόβλημα σε οθόνες κάθε μεγέθους και είναι SEO Wise είναι δηλαδή συμβατά με τις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης, σε τεχνικό επίπεδο, ώστε να ανεβαίνουν χωρίς εμπόδια στις υψηλότερες θέσεις κατάταξης.

Παροχές
  • Εγκατάσταση Google Analytics
  • Σύνδεση με υπάρχοντες λογαριασμούς Social Media
  • Σύνδεση και λειτουργία με πιστωτικούς φορείς: Pay Pal, πιστωτικές κάρτες κλπ.
  • Συμφωνία και ενεργοποίηση με εταιρείες ταχυμεταφορών
  • Διασύνδεση με το ERP της επιχείρησης
Ανακαινίστε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την AELIOS & την SiteGeek.

Από την εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ότι δυστυχώς το διαδίκτυο είναι γεμάτο με «παρατημένα» εταιρικά web sites και ηλεκτρονικά καταστήματα που ποτέ δεν έχουν αποδώσει την αξία που ο ιδιοκτήτης τους ανέμενε όταν επένδυε τα χρήματά του.

Σε περίπτωση λοιπόν που ήδη έχετε ένα εταιρικό web site ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά για κάποιους λόγους δεν έχετε πια ουσιαστική τεχνική υποστήριξη και συνεργασία, η ομάδα της AELIOS είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ανανεώσετε αισθητικά τεχνικά και λειτουργικά το site σας.

Όλα τα Web Sites και τα e-Shops της AELIOS είναι κατασκευασμένα ώστε να είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly) και να βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις κατάταξης.
Τι κάνουμε για εσάς
  1. Καθορίζουμε με ακρίβεια τις ανάγκες της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
  2. Επιλέγουμε μαζί το design της ιστοσελίδας σας μέσα από μια πληθώρα έτοιμων templates που διαθέτουμε χωρίς πρόσθετο κόστος.
  3. Δημιουργούμε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας καταστήμα με το υλικό (φωτογραφίες και κειμενα) που μας δίνεται εσείς.
  4. Ελέγχουμε μέσω εξαντλητικών δοκιμών κάθε παράμετρο και λειτουργία όλων των σελίδων.
  5. Σας εκπαιδεύουμε ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο και τις βασικές παραμέτρους της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Καταχώρηση Domain Name | Φιλοξενία Ιστοσελίδων (Hosting)

Επίσης φροντίζουμε για την απόκτηση της ονομασίας (domain name) της ιστοσελίδας σας, με την κατάληξη που επιθυμείτε, αλλά και του χώρου φιλοξενίας της (hosting) μέσα από τα ειδικά πακέτα AELIOS cPanel Web Site Hosting που έχουμε δημιουργήσει ώστε να καλύψουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε ταχύτητα, απόδοση και αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας για περισσότερες πληροφορίες και εκτίμηση των αναγκών σας .

Ενδεικτικά Websites Πελατών μας