Για πόσο ακόμα θα πληρώνετε στην Google;

H ομάδα Web Marketing της ΑΕΛΙΟΣ μπορεί να ενισχύσει την διαδικτυακή παρουσία και να μεγιστοποιήσει την απόδοση του Site σας, επιτυγχάνοντας σταθερά και διαρκή αποτελέσματα χωρίς το παροδικό όφελος και το υπέρογκο κόστος των Google AdWords.

Τα Google Adwords, αν και πολύ χρήσιμα για βραχυχρόνιες και εστιασμένες ενέργειες μάρκετινγκ, όχι μόνο είναι υπερβολικά κοστοβόρα αλλά έχουν και χαμηλή απόδοση  όταν χρησιμοποιούνται ως  το βασικό εργαλείο  Web Marketing και μάλιστα για γενική στόχευση.

Τα πληρωμένα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης συγκεντρώνουν μόνο το 8% των «κλικ» σε αντίθεση με τα οργανικά (δωρεάν)   που κερδίζουν  το 92%.

Δηλαδή  πληρώνετε  για να είστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, κερδίζοντας όμως ελάχιστη  επισκεψιμότητα!!!  Η οποία μάλιστα εξαφανίζεται μόλις σταματήσετε να πληρώνετε.

Η λύση είναι να  απεμπλακείτε από τον φαύλο κύκλο της πληρωμένης διαφήμισης στην Google βελτιώνοντας  την κατάταξη σας στα οργανικά (δωρεάν) αποτελέσματα της Google.

Εμείς στην ΑΕΛΙΟΣ ενδιαφερόμαστε για την επιχείρηση σας και την μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης σας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να:

  • Επικοινωνήσετε την αξία των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρετε.
  • Στοχεύσετε με ακρίβεια  και  διευρύνετε το πελατολόγιό σας.
  • Βελτιώσετε την κατάταξη στα οργανικά (δωρεάν) αποτελέσματα της Google.
  • Αυξήσετε  την επισκεψιμότητα του  site σας.
  • Μετατρέψετε  τους επισκέπτες  του site  σε leads και τελικά σε πελάτες.
  • Μεγιστοποιήσετε την απόδοση των  πληρωμένων ενεργειών Marketing.
  • Ενισχύσετε  το προφίλ σας στα  Social media.

Επικοινωνήστε  μαζί μας  για περισσότερες πληροφορίες.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *